Gjithçka është gati – Pas pak Clinton dhe Albright para qytetarëve në Prishtinë

Pas pak çastesh pritet të dalin në shesh edhe ish-presidenti amerikan, Bill Clinton dhe ish-sekretarja, Medelinne Albright.

Tashmë pothuajse shumica e të pranishmëve në hotelin ku po qëndronin të dy personalitetet e mëdha të historisë së Kosovës, kanë dalur.

Ish-presidenti Fatmir Sejdiu, ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli dhe shumë të tjerë kanë dalur nga hoteli, në drejtim të sheshit.