Gjuajtje me armë në Istog

Para pak minutash ka pasur të shtëna me armë zjarri në Gurrakoc të Istogut.

Ende nuk dihet nëse ka të lënduar nga ato të shtëna.

Policia është në vendin e ngjarjes dhe po mirret me rastin.