Gruaja e kryeministrit pyetet se çka mban gjithmonë në shtrat, ajo thotë: Ramushin … (Video)

Bashkëshortja e kryeministrit të Kosovës, Anita Haradinaj u është përgjigjur 50 pyetjeve të emisionit ‘Prive’, shkruan Periskopi.

Në njërën nga pyetjet, asaj iu kërkua që ta përshkruaj kryeministri e Kosovës, Ramush Haradinajn me tri fjalë.

“Energjik, besnik dhe patriot”, u përgjigj bashkëshortja e kryeministrit.

Më pas ajo u pyetet se çka mban gjithmonë në shtrat.

“Ramushin”, tha ajo teksa buzëqeshte.

Në të njëjtën intervistë ajo shprehi dashurinë e madhe që ka për familjen e saj. Dëgjojeni në këtë link: