Hapet valigjia e dyshuar për eksploziv në rrugën “Bill Klinton”

Në rrugë “Bill Klinton” u gjet një valigje e dyshuar për eksploziv.

Kjo valigje tanimë u hap nga Policia e Kosovës por nga video live nuk shihet se u gjet eksploziv.

Nga pamjet live duken vetem rroba dhe gjëra të tjera brenda asaj valigje por jo edhe eksploziv.