Harroni Afërdita Dreshajn, shihni motrën e saj do t’iu çmend komplet

Afërdita Dreshaj është një prej vajzave më të bukura shqiptare, dhe shpesh ka zënë faqet e para të mediave rozë.

————————————————————————————–
Intervista e parë e Haradinajt pas luftës: Ja çka do të bëjmë me këta serbë të Pejës:

————————————————————————————–

Por tashmë është motra e saj më e vogël Jehona, ajo e cila po magjeps ndjekësit e saj në Instagram.

Dy motrat bukuroshe jetojnë prej kohësh në Amerikë, ku edhe vazhdojnë karrierën e tyre.

Jehona nuk është fare e panjohur për publikun pasi ajo është shfaqur më parë në disa klipe muzikore.