‘Herkuli i vogël’ sot nuk është më njësoj

Ai u quajt “Herkuli i Vogël”, në kohën përdoruesit e internetit në të gjihtë botën e shihnin nëpërmjet lidhjeve të ngadalta me telefonin e shtëpisë, në fillim-vitet 2000, transmeton Gazeta Metro.

8-vjeçari amerikan, me origjinë nga Ukraina, i la njerëzit pa fjalë me fotot e trupit muskulor që në moshë aq të re.

Disa e quanin “Djali më i fortë në botë”, të tjerëve nuk u dukej pamje normale. Disa e qortonin, madje, dhe e akuzonin se kishte përdorur steroidë.

Më poshtë do të shihni se çfarë ka vendosur të bëjë sot me jetën “Herkuli i Vogël”, tani që po i afrohet të tridhjetave.

Edhe profesionistëve të bodibillding u dukej e pabesueshme.

Ai vinte nga Ukraina, nga dy prindër atletë që stërviteshin shumë dhe merrnin pjesë në gara të ndryshme, babai në arte marciale, mamaja në aerobi.

Babai i Riçardit shkoi në burg dhe pas kësja Riçardi humbi interes ndaj stërvitjes, dhe e la. Tani vën vetëm pak, për të majtur trupin të shëndetshëm.