Hoti i jep ‘goditjen’ e madhe PAN-it

Kandidati për kryeministër nga koalicioni LAA, thotë se kërkesa e PAN’it për shtyrje të seancës është joserioze.

Ai tha se PAN duhet ta kuptojë se shumica parlamentare krijon  Qeverinë.

“Në vend që sot të ishte një seancë konstituive festibve, fatkeqësisht po tregohet se koalicioni PAN po tregohet joserioz. Para tri jave është dashur të kemi Kuvendin dhe Qeverinë. Isntitucionet e Kuvendit themelohen vetëm nga shumica parlamentare”, tha Hoti.