Hyn në në xhami, por kjo që bëjnë habit të gjithë

Rreth 2 mijë euro raportohet se janë vjedhur në brendi të objektit të Bashkësisë Islame.

Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka raportuar se persona të panjohur me përdorim force kanë depërtuar në brendi të objektit të Bashkësisë Islame dhe nga një zyrë kanë vjedhur 2000€ dhe kanë dëmtuar dy dyer të objektit.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë policore dhe janë duke e hetuar rastin.