I dërgon gabimisht shefit një foto pa rroba, përgjigja e tij e lë pa fjalë

Ndodh shpesh që të gabojmë në rrjetet sociale dhe mesazhet e destinuara për personin tonë “intim”, t’ia dërgojmë dikujt tjetër.

Një vajzë nga Argjentina, punonjëse në një institucion privat, i ka dërguar gabimisht një foto shefit të saj.

Problemi në fakt, nuk ishte dhe me foton, se ajo mund ta kishte gjetur fare mirë arsyetimin: si një vjedhje, por kishte diçka tjetër bashkëngjitur fotos.

Ajo ia kishte dërguar foton me tekstin:

Nuk e di se çfarë je duke humbur këtë fundjavë, ta dish, ti humbet”.

Menjëherë, shefi e ka kuptuar situatën dhe i ka shkruar direkt:

Nuk e di për kë e kishe për këtë mesazh, a mund ta kesh ngatërruar apo jo, por ta kesh të qartë që unë jam shefi jot, ok? Vetëm shefi jot!”

Eh, mund ta imagjinojmë në fakt se si është ndjerë vajza, më tepër akoma kur mesazhet kanë dalë nga celulari i shefit.

Sa i papërgjegjshëm dhe ky.