I merr telefonin të dashurit, mbetet pa fjalë nga bisedat erotike me gruan e fejuar (Foto)

Një vajzë është acaruar shumë kur ka zbuluar disa biseda të të dashurit dhe të një gruaje tjetër që, sipas saj është e fejuar.

Ajo ka dërguar bisedat në redaksinë e JOQ.al, ku shihet se gruaja tjetër i ngacmon të dashurin, duke kërkuar me ngulm që të takohen dhe të realizojnë “skenat” e shfrenuara të dashurisë. Përshëndetje JOQ, shikoni se çfarë gruaje e poshtër, e fejuar dhe i shkruan të dashurit tim, nuk po na le rehat”, shkruan vajza që dërgon bisedat. Më poshtë mund të shikoni bisedën mes tyre dhe ta gjykoni vetë, për aq sa flitet…