Iluzionisti nga Gjilani lë gojë hapur të gjithë: Për më pak se 3 sekonda e zgjidh rubikonin

Iluzionisti Adrian Kqiku ka mahnitur shikuesit mbrëmë, derisa për më pak se 3 sekonda ka zgjidhur faqet e rubikonit duke i bërë në të njëjtën ngjyrë.

Adrian Kqiku është një i ri nga Dobërqani i Gjilanit, i cili merret me artin e iluzionit të cilën e zotëron mjaft mirë.

Truqet e tij janë diçka që të bëjnë të dyshosh në mes reales dhe iluzionit.

Kqiku mbrëmë ka qenë i ftuar në emisionin ‘NIN’, ku ka realizuar disa truqe duke lënë gojë hapur edhe moderatorin e emisionit e jo vetëm.

Ai ka befasuar derisa më pak për 3 sekonda ka zgjidhur problemin me rubikon, duke i bërë të gjitha faqet e tij me ngjyra të njëjtë.

Përveç kësaj ai ka realizuar edhe disa truqe të tjera me anë të letrave.

Shikojeni videon nga minuta e 28:40, për të parë trukun me rubikon.