Ja si Hitleri e befasoi Stalinin para 76 viteve

Gjermania naziste në vitin 1941, pikërisht më 22 qershor, fillon pushtimin e Bashkimit Sovjetik.

Lideri sovjetik, Joseph Stalin, befasohet nga sulmi i papritur i forcave të Adolf Hitlerit.

Nazistët marshojnë drejt Moskës. Ai kështu shkeli marrëveshjen e nënshkruar ndërmjet Gjermanisë dhe Bashkimit Sovjetik për respektimin e sovranitetit reciprok.