Ja si luajnë banorët e Vushtrrisë Ludo, do të shkriheni se qeshuri

Ludo King vazhdon të thyej rekorde në rrjetin social Facebook, si loja më e pëlqyer deri më tani në këtë rrjet social.

Kur jemi tek kjo lojë, janë të shumtë edhe shqiptarët të cilët po e ‘humbin’ kohën duke u argëtuar me miq.

Madje tani në faqet e humorit në Facebook, kanë filluar edhe shakatë.

Duke e ditur që në qytetin e Vushtrrisë pihet shumë çaji (çaj rusi) një faqe e humorit ka postuar një foto ku shihen çajat në vend të figurave të Ludos, e në tekst shkruan “Ludo e Vushtrrinalive”

Kjo shaka është bërë hit në Facebook dhe është pëlqyer shumë nga anëtarët e këtij rrjeti social./Albanienshow