Ja si monitorohet votimi i personave që kanë ndërruar jetë? (Video)

Miran Ramadani dhe Mirdon Pacolli që njihen për humorin e tyre në rrjetet sociale dita e zgjedhjeve nuk iu shkoi pa aktivitet.

Ata kanë zgjedhur varrezat për të ‘monitoruar’ procesin e votimeve, njofton Klan Kosova.

Sipas tyre ka një numër të madh edhe tëpersonave 1që kanë ndërruar jetë kanë kryer ‘obligimin qytetar’.

Më poshtë shikoni videon e tyre: