Jam 28 vjeçare dhe jetoj në Gjermani, kerkoj mashkull shqiptar, numrin këtu….

Jam 28 vjeçare dhe e virgjër, ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon flokesh per vajza .

Kerkoj mashkull shqiptar, pamvarsisht vendit apo moshes , vetem te jet besnik dhe te jet i hamshor ne shtrat sepse kam qef ta kem mashkullin e fort dhe tme kenaq

Shtypni mbi reklamen e me poshtme dhe prisni disa sekonda ku do ju hapet nje faqe ku mund ti dergoni numrin tuaj.