“Jetimat e Ballkanit” bëjnë dy familje mitrovicase me kulm mbi kokë (Video)

Dita e kurban Bajramit, familjen Hyseni dhe Behrami nga Mitrovica do t’i zë në banesë e ri .

Feride Behrami, nënë e vetmuar e tri vajzave, nga sot do vazhdon jetën ne banesën e re.

Shoqata “Jetimat e Ballkanit”, në krye me Halil Kastratin, dorëzuan banesën, donatori i së cilës ka kërkuar te mbet anonim. /Tribuna/