Kardiologu që kryen 250 operacione zemre falas çdo vit

Ai është një kardiokirurg maroken që kryen falas më shumë se 250 operacione në zemër çdo vit…

“Për 25 vjet unë vazhdoj të bëj këtë punë”, thotë Mohamed Laaroussi, shefi i kirurgjisë kardiake në Spitalin Universitar “Ibn Sina” në Rabat…

“Me më shumë burime ne mund të operojmë deri në 400 pacientë çdo vit”, thotë Laaroussi.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Përveç veprimtarive të tij humanitare në Marok, Mohamed Laaroussi dhe ekipi i tij kanë kryer më parë 30 operacione në Mauritani për pacientët e pamundur financiarisht.

“Është kënaqësi të shohësh që pacientët të cilët shërohen nga sëmundja e tyre dhe kthehen tek familjet e tyre”, thotë Laaroussi me emocion të madh.