Këta janë 7 asamblesitët e zgjedhur të VV-së në Vushtrri

KQZ ka publikuar rezultatet përfundimtare për Kuvendin Komunal të Vushtrrisë, ku nga lista e VV-së janë zgjedhur 7 asambleistë.

Përveç bartësit të listës që votohet me automatizëm, më i votuari ka dalë Mehdi Bejtullahu me 375 vota, raporton Veriu.info

Në mesin e 7 asamblesitëve të zgjedhur janë 4 meshkuj dhe 3 femra.

Veriu.info ju sjellë listën e plotë: