Këto janë 4 llojet e sek.it ‘të egër’ që të rejat duan

Ato duan të përjetojnë efektin e kënaqësisë dhe dhimbjes në të njëjtën kohë. Ndonjëherë, vetëm momentet romantike nuk janë të mjaftueshme për to, ato duan të ndezin flakën brenda vetës dhe partnerit.

Nëse keni vendosur të i rritni kënaqësinë seksuale me lojëra të ashpra nën çarçaf, është koha të merrni disa informacione. Bëhuni gati për të shijuar dhimbjen jashtëzakonisht të këndshme.

Që nga kohëra të lashta, njerëzit kanë shijuar variante të përafërta seksuale, dhe ekspertët thonë se ka shpjegime psikologjike për këtë fenomen. Një nga këto arsye njihet si “teori e eksitimit”.

“Nëse dikush gërvisht, kafshon ose godet të pasmet, presioni i gjakut rritet dhe zemra juaj fillon të rrahë më shpejt, në përgjigje të këtij sinjali fizik. Nëse kjo ndodh gjatë seksit, atëherë ne mund ta klasifikojmë atë si zgjim seksual”, ka thënë Dr. Nicole Praus.

Praus shton se në trurin e njeriut ka zona që i përgjigjen dhimbjes, dhe ato mbivendosen me zona që i përgjigjen zgjimit seksual, kështu që seksi mund të ketë një efekt konfuz në kënaqësinë dhe dhimbjen.

Cilat janë katër mënyrat më të mira për të bërë seks të egër?

Goditja e të pasmeve

Eksperti i seksit Psalm Isadora thotë se kjo lojë duhet të provohet në atë mënyrë ku burri me pëllëmbë të hapur të dorës të godit pjesën e poshtme të të pasmeve të gruas, sa më afër vaginës aq më mirë, sepse me këto goditje dërgojnë dridhje nëpër klitoris dhe gjithë trupin, duke bërë kështu të ju rritet dëshira seksuale.

Burrat duhet të fillojnë me një shuplakë të lehtë dhe të ngadaltë, pastaj të rritin ritmin, por vetëm deri në atë masë që i përshtatet gruas dhe nuk lëndohet, transmeton Gazeta Metro.

Tërheqja e flokëve

Gjatë marrëdhënies seksuale, disa gra pëlqejnë që të tërheq nga flokët. Ky veprim është i shkëlqyeshëm për stilin e njohur si “Doggy style”. Mirëpo vlen të theksohet se asnjëherë nuk duhet të kapni në skajet e flokëve, pasi kjo do të shkaktojë dhimbje dhe siklet. Është më mirë të kapni flokët sa më afër kokës.

Kafshimi

Ana “shtazore” tek meshkujt zgjohet në momentet kur kanë dëshirë të kafshojmë partnerin. Filloni duke kafshuar buzën e poshtme, dhe më pas vazhdoni nëpër trup, duke kafshuar ngadalë secilën pjesë. Nëse ju përshtatet, shtojeni intensitetin.

Marrja e kontrollin në duar

Shumë gra fantazojnë për një burrë që i rrëmben, i shtrëngon dhe i hedh në shtrat. Kjo skenë u lejon atyre të kënaqin pasionet e tyre dhe ta gjejnë veten në rolin e një gruaje të pafajshme dhe të pafuqishme, e cila nuk mund t’i rezistojë burrit afër saj. Lojëra të tilla seksi janë veçanërisht interesante për gratë që në jetën e tyre private janë shumë të forta dhe mbizotëruese në shumë fusha, kështu që ata kanë nevojë për momente kur dikush do t’i kontrollojë ato, dhe dikujt që do t’i dorëzohet plotësisht.