Këto janë fjalët e Tomë Gashit për rastin e Loredanës

Loredana Zefi ka mbajtur konferencë para mediave bashkë me dy avokatët e saj, Tomë Gashin dhe Artan Sadikun.

Të pranishëm me të ishte dhe Mozziku dhe avokatët Tomë Gashi, dhe Artan Sadiku.

Pas Loredanës dhe Mozzik, edhe Tomë Gashi dha deklaratën e tij para mediave.

“Rasti ka fillu në vitin 2016 ku ka pas të përfshirë një pjesë të familjes së saj që kanë marrë shuma të parave të caktuara të parave. Kjo tregon që tre vite më vonë nuk mund të shëndrrohet si rast penal. Në 2018 ka pasur tentativa teë kthimit të borxheve, dhe Loredana eshte ftuar në polici për të dhënë deklaratë sqaruese. Prokurorët punojnë njejte në gjithë boten, dhe rasti është duke u hetuar si rast penal.”, ishin fjalët e Tom Gashit./GazetaBlic