Këto janë zakonet më të çuditshme në lidhje me marëdhëniet seksuale

Zakonet e çmendura të seksit mund t’i gjeni kudo, nga Amerika dhe Azia, e deri te vendet e ndryshme evropiane. Pra në mbarë botën ekzistojnë zakonet të cilat kufizojnë apo lejojnë gjëra bizare që lidhen me lakuriqësinë dhe seksin.

Disa nga këto zakone, të tmerrshme apo qesharake, janë aq të çmendura, sa vështirë të besohet se janë të vërteta.

1.Bahreini është një shtet ishull në Azinë jugperëndimore, ku ekziston zakoni për mjekët meshkuj, i cili thotë se gjinekologu nuk guxon në mënyrë direkte të shikoj në gjenitalet e femrës. Por për ta kryer kontrollin, duhet përdorur pasqyrimi në pasqyrë.
2.Zakoni në Liban ndalon seksin me kafshët të gjinisë mashkullore. Dënimi është me vdekje, por nuk dihet nëse është aplikuar ndonjëherë.
3.Në Kolumbi nëna e nuses duhet të jetë e pranishme në natën e parë të martesës, për t’u siguruar që seksi mes tyre vërtetë ka ndodhur.
4.Në Bolivi meshkujve nuk u lejohet seksi me vajzën dhe nënën e saj. Ky zakon është miratuar që mos të vjen deri te prishja e familjes.
5.Ishulli amerikan Guam ua ndalon martesën vejushave. Është e mundur që meshkujt e kanë shpikur këtë ndalesë.
6.Në Hong Kong femrës i lejohet ta mbys burrin e saj tradhtar dhe dashnoren e tij.
7.Dënimi për masturbim në Indonezi, është 32 muaj burg.
8.Në Budapet nuk lejohet seksi me drita të ndezura. Nuk dihet si ka ardhur deri te ky zakon.