Kimete Berisha godet rëndë Ramush Haradinajn: Jemi në rrezik nga një Kryeministër i kanunit e i alltijave!

Jemi në rrezik, sepse për herë të parë udhëhiqemi nga një Kryeministër, i cili jo vetëm u bë milioner duke ‘punuar’ të tjerët për të;

jo vetëm nga një Kryeministër që popullit më të varfër në Evropë me arrogancë të pashembullt ua rrit çmimin e rrymës për 18%;

jo vetëm nga një Kryeministër i paditur, i palexuar dhe i pagdhendur;

jo vetëm nga një Kryeministër i kanunit e i alltijave;

jo vetëm nga një Kryeministër që ia rrit vetes rrogën 200 për qind e nuk i vjen marre;

jo vetëm nga një Kryeministër mizogjin që i fyen gratë e huaja;

Por edhe nga një Kryeministër i paparashikueshëm, manjak në gjendje të rëndë euforie; një bandit i tmerrshëm pa pikë mëshire në trupin e tij;

Ne duhet të organizohemi, ta mbrojmë veten dhe vendin tonë nga çmenduria e tij!

Krejt botën arriti ta befasojë dhe ta frikësojë mbrëmë me psikën e tij.

Lirisht çojeni te neuropsikiatri.

Ju garantoj se sot, armiku më i madh i shtetit të Kosovës, është qeveria e saj.

Nëse s’kemi krahë, kemi kthetra.

S’duhet ta shikojmë në heshtje këtë njeri të krisur që po e ‘vret’ Kosovën në gjumë.