Kishte 10 vite i martuar me të, burri shokohet kur mëson moshën e gruas

Në burrë në Kinë mbeti pa fjalë pasi zbuloi moshën e vërtetë të gruas së tij

Në Facebook, ai ndau një dokument me të dhënat e tyre personale me përdoruesit, në mënyrë që fjalët e tij të kuptoheshin.

Burri tregoi se ai ra në mënyrë të pashpresë në dashuri me një grua që u takua në krahinën e Wuhanit, Kinë, kur ishte 17 vjeç, kështu që pas kërkesës për martesë ata filluan të jetonin bashkë.

Në Facebook, burri komentoi se ai e dinte se ajo ishte 4 vite më e madhe se ai, por ai nuk e imagjinonte se në këtë informacion ishte mashtruar.

I riu, tani 27 vjeçar, mendoi se kishte një marrëdhënie të mirë me gruan e tij, por pas një incidenti në një sallon bukurie, policia e informoi atë për një fakt kurioz lidhur me moshën e gruas së tij.

Faqja e internetit Chutian Metropolis Daily njoftoi se oficerët, pas marrjes në pyetje të tyre, kontrolluan bazën e të dhënave të gruas pasi burri u dha atyre informacion rreth saj.

Kur nuk gjetën të dhëna të qarta, ata kërkuan nga gruaja që t’i tregonte “hukou”, dokumentin që qytetarët kinezë kanë me të gjithë informacionin e tyre (emri, adresa, punëdhënësi, familja dhe feja, ndër të tjera).

Kur kuptoi se mori fund, ajo pranoi se kishte përdorur një identitet të rremë në ditën e saj të dasmës dhe se emri i saj i vërtetë ishte Zhang dhe jo Liu.

Sipas mediave, ajo gjithashtu pranoi se ka lindur në korrik të vitit 1968 dhe jo në tetor 1988, siç ajo e bëri bashkëshortin të besojë.

Publikimi nuk dha më shumë detaje mbi çiftin, kështu që nuk dihet nëse burri ia fali gruas apo u paraqit për divorc.