Kjo është arsyeja pse Teuta Rugova nuk kandidon për deputete

Familja Rugova nuk do të jenë të përfshire në listën e LDK-së për zgjedhjet e 6 tetorit.

Sekretari organizativ i partisë së Isa Mustafës ka konfirmuar se Teuta dhe Uka kanë shprehur qëndrimet e tyre që mos të jenë në këtë garë.

“Ka qenë vet kërkesë e Teutës për shkak të studimeve. Ajo me vet dëshirë s’ka dashtë të jetë pjesë e listës për shkak të obligimeve. Për Ukën, thjesht s’ka qenë propozim”, ka thënë ai për T7.