Kjo është historia më e sikletshme e jetës së Naim Abazit

Naim Abazi rrëfen historinë më të sikletshme të jetës së tij.

Javën që lamë pas, këngëtari Naim Abazi, ishte protagonist i intervistës “Qitja Pikën” në Prive.

Gjatë kohës sa po i përfundonte fjalitë, atij iu kërkua të tregonte se cili kishte qenë sikleti më i madh në jetën e tij, ndërsa ngjarja që tregoi lidhet me luftën.

“Ka qenë luftë dhe unë kisha Mihrijen në veturë dhe dy kunatat e mia dhe nuk e dija se çfarë do të bëhet. Kisha siklet sepse kisha përgjegjësi edhe për jetën e tyre”, ka thënë Abazi.

Këtë histori ai e ka treguar dy dekada pas përfundimit të luftës së fundit në Kosovë.

Ndiqeni të plotë intervistën më poshtë: