Kjo është maturantja më e bukur e Gjakovës

Të jesh maturante tashmë ka një rëndësi të veçantë.

Rëndësia nuk qëndron vetëm në atë se tashmë ke përfunduar shkollën e mesme dhe do fillon arsimin universitar, por rëndësia është edhe tek mbrëmja e maturës.

Së fundmi edhe në komunën e Gjakovës është mbajtur matura, vajza e cila ka shkëlqyer në këtë qytet është Floralba Rama.

Maturantja e shkollës ‘Hajdar Dush’ ka një bukur të rrallë, ajo ka realizuar edhe disa foto profesionale ku më të vërtetë duket mirë.

Shihni fotot më poshtë./AlbanienShow