Kjo është Tuna: I ‘vë’ flakën Instagram’it me fotografitë gati se e zhveshur

Këngëtarja e cila shquhet të thyej gjithmonë tabutë, dhe gjithmonë të këtë një shpirt që dëshiron të bëj ndryshime, e mbi të cilat di ta kthej vëmendjen nga vetja, Tuna ka befasuar të gjithë me postimin e fundit të saj në Instagram.

Ajo ka postuar dy fotografi në të cilat duket super hot. Tuna u shfaq para aparatit gjysmë e zhveshur, por me plot stil dhe seksibilitet.

Sigurisht që prapa kësaj fotografie qëndron ekipi e saj, siç janë Arbër Bytyqi dhe Norik Uka.