Kjo femër nga Prishtina i merr telefonin të fejuarit, ajo çfarë sheh është me të vërtetë e tmerrshme (Foto)

Një vajzë në Prishtinë i ka marrë telefonin të fejuarit dhe ka mbetur tërësisht e habitur kur ka parë se çfarë mesazhet kishte në WhatsApp-in e tij.

Ajo pa se djali komunikonte me një vajzë të panjohur, të cilën e kishte takuar në kafiq dhe për më tepër i mohonte asaj lidhjen që bashkë kishin prej kohësh, transmeton portali veriu.info.

Mesa duket disa meshkuj paraqiten si beqar kur dalin me shokët për jetë nate dhe mashtrojnë vajza të tjera. Më poshtë tekstin e bisedës.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë)

Kjo është biseda: