Kjo loçkë që shihni është gruaja e një politikani i cili është 20 vjet më i vjetër se ajo (Foto)

Kjo bukuroshe është gruaja e një politikani i cili kohët e fundit është zgjedhur kryeministër  i një vendi të bashkimit Evropian.

Bëhet fjale për Andrej Babiš 63, vjeçar i cili është edhe miliarder nga Republika Çeke, partia e të cilit fitoi shumicën e votave në të fundit zgjedhjet parlamentare nuk pushon së të tërhequri vëmendjen e medias , si në vendin e tij dhe më gjerë.

Ai është tani nën vëzhgimin e publikut dhe familjes, sidomos gruaja e tij e bukur Monika , e cila është përfolur të jetë tejet luksoze.

Bukuroshja Monika Babis 43 vjeçare, është gjithashtu në qendër të vëmendjes, veçanërisht që nga 2013 kur është bërë bashkë me miliarderin i cili është per 20 vite me i vjetër se ajo. /Indekeksonline/