Kjo video shpërfaq ‘urrejtjen’ e madhe mes Thaçit dhe Kurtit

Presidenti Hashim Thaçi dhe Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti tash e 20 vjet gati janë ‘armiq’ ideologjik dhe politik.

Nuk mbahet mend të jenë takuar ndonjëherë, apo dhënë njëri tjetrit dorën.

Përballjet e vetme të tyre ishin nga foltorja e Kuvendit, njëri si kryeministër e tjetri si deputet.

Për Serbi e korrupsion ishin temat e tyre, në një video shpërfaqet në 2 minuta “konflikti” mes këtyre dy personave.

Një takim mes tyre, kurdo që të ndodhë këto ditë, me gjasë do të bëhet edhe lajm ndërkombëtar.

https://www.facebook.com/reporteri/videos/506578136618204/?t=0