Konjufca i thotë Molliqajt: “Je ba si Kadri Veseli”

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, njëherit sheg parlamentarë i këtij grupi Glauk Konjufca në debatin drejtuar Dardan Molliqajt, i ka thwnw se përderisa ke deklaruar se do i publikojmë mbledhjet e Këshillit të Përgjithshëm, vetëm ato pjesë që ke dashtë ti, ku Albin Kurti gjoja paska thënë se duhet të hiqet vija e kuqe ndaj PDK-së, atëherë je bërë si Kadri Veseli, ky është stil tipik si i Kadri Veselit.

“Dardan, përderisa ke deklaruar se do i publikojmë mbledhjet e Këshillit të Përgjithshëm, vetëm ato pjesë që ke dashtë ti, ku Albin Kurti gjoja paska thënë se duhet të hiqet vija e kuqe ndaj PDK-së, atëherë je bërë si Kadri Veseli, ky është stil tipik si i Kadri Veselit, kjo nuk është mendësia e Vetëvendosjes, dije këtë gjë, Dardan”, i është drejtuar Konjufca, Molliqajt.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Ndërsa, Molliqaj e ka kundërshtuar duke i thënë Konjufcës se Albin Kurti ka dyshu se je i Ambasadës Britanike.

“Po Albini për ty ka dyshu se je i Ambasadës Britanike, ai ka thënë se e kam një informatë se Ambasada britanike po donë me e shpërbë Vetëvendosjen përmes Glauk Konjufcës”, ka thënë Molliqaj.