Kur shqiptarët e mbushin dyshemenë me dollarë… paratë merren me fshesë

Shqiptarët jashtë vendit të cilët janë pozicionuar në punë të mira dhe marrin rroga të larta, gjithnjë na lënë gojëhapur me mjetet e tyre të shtrenjta apo pasurinë që zotërojnë.

Një video mjaft interesante ka mbërritur pranë redaksisë së JOQ Albania nga Bronx, New York.

Shqipet atje kanë shkruar se e kanë “kallur” festën me muzikë shqiptare live dhe e kanë mbuluar dyshemenë me një “tapet dollarësh”.

Janë rreth 6000 dollarë në dysheme që po fshihen me fshesë nga kamerieri.
Djali shkruan për JOQ Albania:

Muzik live ne bronx ny, shqiptaret kshu e kallin me 6000 $.”

https://vidnews.net/video/1548411905130