Kur vjen gjumi nuk pyet, foto që do t’ju bëjnë të qeshni me lotë

Kur ai vjen është e vështirë që të përmbahet. Të gjithëve na ka ndodhur të paktën një herë në jetë që të na mbyllen sytë në çdo vend, përveçse krevatit.

Në internet qarkullon prej pak kohësh një kolazh me foto të njerëzve që flenë ku t’u vijë gjumi.

Nga metroja e deri tek përshtatja e tavolinës së punës si një krevat…
(Kliko mbi link dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵)