Kuvendi dorëzohet para deputeteve të Listës Serbe, nuk hedh në votim këto projektligje

Shkaku i Listës Serbe, Kuvendi i Kosovës nuk ka hedh në votim gjashtë projektligje.

Ata kanë kushtëzuar për mos votimin e këtyre pikave

Këto janë pikat për të cilat nuk pajtohet Lista Serbe.

1. Votimi i Raportit vjetor të Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës për vitin 2017,

2. Votimi në lexim të dytë i Projektligjit nr. 06/ L-010 për Noterinë,

3. Votimi i Propozim-rezolutës nga debati parlamentar për dialogun me Serbinë,

4. Votimi në lexim të dytë i Projektligjit nr. 06/L-067 për plotësimin edhe ndryshimin e Ligjit nr. 04/L-063 për Hekurudhat e Kosovës,

5. Votimi në lexim të dytë i Projektligjit nr. 06/L-038 për shërbimet postare,

6. Votimi në lexim të dytë i Projektligjit për miniera dhe minerale,