Ky deputet i AAK-së i del në ndihmë Halitit të PDK-së, kundër Arben Gashit

Kur është shmangur një përleshje e mundshme fizike në mes të Xhavit Halitit dhe Arben Gashi, pasi deputetët kryesisht të këtyre dy partive kanë ndërhyrë, në skenë ka dal një deputet i një tjetër partie.

Gani Dreshaj i AAK-së, ish kandidat i kësaj partie për kryetar të Komunës së Istogut, duket se ka kërcënuar Gashin. Ai është parë duke bërë me gisht në drejtim të Gashit.

Haliti, derisa ishte duke shkuar për të votuar për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, e shtyri qëllimshëm Arben Gashin, i cili ishte duke pritur në radhë për të votuar.

Ishte fillimisht deputeti Mërgim Lushtaku e Bekim Haxhiu të PDK-së, si dhe Avdullah Hoti e Armend Zemaj të LDK-së që reaguan shpejt për të mos lënë që Haliti e Gashi të afroheshin më shumë.