Ky është krimi më i madh në Kosovën e pasluftës (VIDEO)

Sonte në RTV Dukagjini është transmetuar emisioni Zona Express ku është shfaqur dokumentari ekskluziv “Devollistan”; kushtuar ngritjes së dyshimtë të perandorisë së tyre financiare.

Në këtë dokumentar publikohet, për herë të parë, e gjithë historia e krimit më të madh të pasluftës në Kosovë.

Cili është ai dhe kush është përgjegjës për të?

Shikojeni videon e mëposhtme.