Ky qytet i Kosovës tronditet nga kjo ngjarje. Ja çfarë i bëri burri gruas dhe fëmijëve

Një grua në Gjakovë ka raportuar në polici se ajo është ofenduar, fyer dhe dëbuar nga banesa bashkë me dy fëmijët e saj nga burri i saj.

“Viktima femër K-shqiptare ka raportuar se është ofenduar, fyer, nënçmuar dhe dëbuar nga banesa me dy fëmijët e saj, nga burri i saj i dyshuari mashkull K-shqiptar”, thuhet në raportin e Policisë.

Me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.