LAJMI I FUNDIT: Mbyllet festivali “Beer Fest”

Ministri i MTI-së Endrit Shala ka urdhëruar inspektoratin për me inspektu në festivalin “Bee Fest”.

Aty janë evidentuar shkelje dhe fëmijë adoleshentë që konsumojnë pije alkoolike.

Me vendim të inspektorit ky festival është mbyllur raporton Gazeta Blic.