Lëvizja për Bashkim prezanton Safet Arifin kandidat i saj në Pantinë

Drejtues të Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati kryetar dhe Avni Klinaku serkretar, bashkë me drejtuesit e degës në Vushtrri, sot kanë mbajtur një takim me simpatizantë të Lëvizjes për Bashkim në fshatin Pantinë, ku edhe kanë prezantuar kandidatët e Lëvizjes për Bashkim në atë zonë, Safet Arifin, Bekim Osmanin dhe Qendrim Salihun, raporton portali Veriu.info.

Tubim jashtëzakonisht i ngrohtë elektoral i LB-së ne fshatin Pantinë, e ka quajtur sekretari i LB-së Klinaku, kete takim. LB në këto zgjedhje në Vushtrri ka 31 kandidatë për Asamblenë komunale.

Fotografia e Avni Klinaku

Fotografia e Avni Klinaku