Mc Kresha me stil të ri të flokëve, vështirë se do ta njihni

Përveç që konsiderohet një nga artistë në të suksesshëm shqiptarë dhe reperit më të mirë në vend, ai është unik edhe në paraqitje.

Bëhet fjalë për reperin e njohur, Mc Kresha i cili dallohet edhe për stilin e tij të flokëve me të cilin karakterizohet prej vitesh.

Por, në një postim të fundit që bëri në Instagram, Kresha ka befasuar me ndryshimin.

Me një imazh nga qëndrimi I tij në New York para disa javësh ai kthej flokët në një stil të ri.

Ndryshe, kënga e tij e fundit erdhi në bashkëpunim me Lyrical Son, Sigullar “Filmi i fundit”.