Melinda gjen ilaçin për t’u mbrojtur nga syri i keq

Melinda është rritur në SHBA, madje ka synuar karrierë muzikore edhe atje, bile ia ka dalë të plasohet mirë në “American Idol”.

Por, diçka duket se shkoj gabim dhe Melinda u kthye në vendlindje për të ngritur një karrierë muzikore.

Sot, Melinda është ylli i muzikës moderne në vend, madje sapo ka sjell hitin e fundit, këngën me titull “Mekatare”.

Kjo këngë me të shpejtë u kthye në hit dhe pamja e stili i Melindes është për 10-she.
Për të mos marrë sysh, Melinda i ka bërë thonjët me sy të kaltër. E paska gjet ilaçin, bukuroshja.