Miftaraj: A ka Gjykatë Speciale për këta që po na i ofendojnë heronjtë me përmendore 50 centë

Ehat Miftaraj nga KDI ka ironizuar lidhur me shtatoret e përuruara në Prizren të heronjve kombëtarë, Adem Jasharit dhe Skendërbeut.

“A ka mandat Gjykata Speciale me i ndjek penalisht këta që po na ofendojnë heronjtë kombëtar me këto përmendoret gjithçka 50 centë?”, ka shkruar ai në facebook.

Gjatë ditës së sotme janë përuruar shtatoret e heronjve Gjergj Kastrioti Skënderbe dhe Adem Jashari, në Prizren.

Postimi i plotë:

A ka mandat Gjykata Speciale me i ndjek penalisht këta që po na ofendojnë heronjtë kombëtar me këto përmendoret gjithçka 50 centë?