Mimoza Kusari prezanton vendimin (Dokument)

Mimoza Kusari-Lila dhe Ilir Deda zyrtarisht kanë marrë regjistrimin e ‘Alternativës’ në KQZ, si subjekt i ri politik.

Njoftimi është dhënë në faqen e partisë në facebook, ku tregohet se ky subjekt është regjistruar në KQZ me numer rendor 60 dhe drejtohet nga kryetarja në largim e Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila.

“Sot, 24 Korrik, 2017 zyrtarisht në regjistrin e KQZ është regjistruar partia politike “Alternativa” me numër rendor 60 me Kryesuesen Mimoza Kusari – Lila”, njofton ‘Alternativa’.

Ndryshe, anëtarët e ‘Alternativës’, në zgjedhjet e 11 qershorit garuan si pjesë e listës së LDK’së, bashkë me AKR’në në koalicion.

‘Alternativa’ u themelua nga Mimoza Kusari-Lila, pasi kjo e fundit u largua nga AKR’ja, dhe Ilir Deda, pasi braktisi VV’në.