Në këto vende nuk do të ketë rrymë dy ditët e ardhshme

KEDS njofton se në dy ditët e ardhshme do të ketë ndërprerje të rrymës.

KEDS nëpërmjet një komunikate për media ka njoftuar qytetarët se ndërprerjet të energjisë elektrike do të bëhen për shkak të punimeve në rrjet, përcjell lajmi.net.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

26.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Degzimi 10/0.4 kV Mramor (Kodi:10014001021, 10014001022, 10014001068) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Mramor.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Degzimi 10/0.4 kV Slivovë (Kodi:10014001004, 10014001005, 10014001006, 10014001007, 10014001008, 10014001009, 10014001012, 10014001066, 10014001070) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Slivovë.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10kV Theranda do të ndërpritet:

Dalja 10kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqinë I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Graiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova .

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Nga TS 110/35/10kV Theranda do të ndërpritet:

Degëzimi 10/0.4 kV Maqitev (Kodi: 32000002014, 32000002019, 32000002020, 32000002023, 32000002024, 32000002022, 32000002026, 32000002027, 32000002028, 32000002029, 32000002034, 32000002032, 32000002039) prej orës 11:30- 14:30.

Vendet: Maqiteva, Dovran, Popolan.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

3.

Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Shtrengim i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Komogllava (Kodi: 40000009) prej orës 08:30- 11:30.

Vendet: Komogllava, Gërrlica.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Nga TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Drejtimi i fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 11:30-14:30.

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

Gjilani

1.

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërpritet:

Dalja 10kV Bunjakët (Kodi: 60024002) prej orës 08:30- 11:30.

Vendet: Kllokoq.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërpritet:

Dalja 10kV Slivova (Kodi: 60024003) prej orës 11:30-14:30.

Vendet:Bostoni,Turiqevc,Vllasali,Izvor,Koznicë,Svarqak,Prekoc,Manishincë,Zebincë,Vuqak,Llabjan,Llajshev,Dragovc,Kukavicë,Gulmivodë.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

3.

Nga TS 35/10kV Rrafshina do të ndërpritet:

Dalja 10kV Vitia (Kodi: 61067005) prej orës 11:00- 12:00.

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, te Shtëpia e Kulturës, Te pasqyrja dhe te Kisha Katolike).

Arsyeja: Instalimi i transformatorëve toroidal.

4.

Nga TS 35/10kV Rrafshina do të ndërpritet:

Dalja 10kV Smira (Kodi: 61067006) prej orës 12:00-13:00.

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smire Kulla, Smire Depo .

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

5.

Nga TS 35/10kV Rrafshina do të ndërpritet:

Dalja 10kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 13:00 -14:00.

Vendet: Fshati Mogillë, Kabashë, Rafshina,Bozovik,Shoshar,Debelldejë, Binqa.

Arsyeja: Instalimi i transformatorëve toroidal.

6.

Nga TS 35/10kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca (Kodi: 61067010) prej orës 14:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Begunca, Lubishtë, Shoshare, Letnicë, Vernakolle, Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Instalimi i transformatorëve toroidal.

Mitrovica

1.

Nga TS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari, Mihaliqi.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Nga TS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 11:30 -14:30.

Vendet: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

Peja

1.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Fshati Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava, Tersteniku .

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10kV Zajmi (Kodi: 52056004) prej orës 11:30 -14:30.

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

Gjakova

1.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 08:30-11:30.

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

2.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Dragobili (Kodi: 82082006) prej orës 11:30 -14:30.

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja: Pastrimi trasesë dhe revizioni i linjës.

27.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Peja

1.

Në NS 35/10 kV Peja ll do të ndërpritet:

Dalja10 kV Puhovci (Kodi: 50051009) prej orës 13:00 -14:00.

Vendet: Kisha Katolike, Ambulanca Stomatologjike, Dukagjini 1, TS 5 dhe Dukagjini 2. .

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

2.

Në NS 35/10 kV Peja ll do të ndërpritet:

Dalja10 kV Spitali (Kodi: 50051008) prej orës 12:00 -14:00.

Vendet: Spitali ,Pompat e ujit.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kabllove për instalimin e transformatorit toroidal.

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërpritet:

TS 0.4 kV Banesat syleman rrahmani (Kodi: 40000003245) prej orës 12:00 -15:00.

Vendet: Rr.Halim Spahija (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ormanit të ri.

2.

Në NS 35/10 kV Ferizaj do të ndërpritet:

Dalja10 kV Gaçka (Kodi: 40042002) prej orës 10:00 -10:30.

Vendet: Greme,Gaçka,Burrnik,Izhanc,Kashtanjeva,Bajnicë,Semaj,Prushaj,Sllatina dhe bizneset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i konzollës.

Punime për projekte investive.

Prishtina

1.

Në NS 35/10 kV Fushkosova 1 do të ndërpritet:

Dalja10 kV Banesat e reja (Kodi: 15018020) prej orës 09:00 -12:00.

Vendet: Banesat e Reja.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kabllos në TS.