Nëna kërcen nga ndërtesa me djalin që po i flinte në duar, arsyeja do t’iu shokojë

Anna Ozhigova kishte lënë pas edhe një letër lamtumirëse ku kishte treguar arsyet që sipas saj kanë ndikuar në vetëvrasje.

Anna Ozhigova nuk kishte qenë asnjëherë e kënaqur me formën e hundës së saj prandaj edhe kishte vendosur që ta rregullonte me ndërhyrje estetike,

Por rezultati pas operacionit e kishte lënë 33 vjeçen edhe më të pakënaqur dhe vetëm sa ia kishte thelluar përmasat e depresionit në të cilin gjendej.Burri i saj gjithmonë kishte bërë shkaka më të duke i lëshuar tinguj të derrit duke e ngacmuar për hundën që i thoshte se dukej tamam si ajo kafshë.

Por ai nuk e kishte ditur se shakatë e tij po ndikonin aq keq në gruan e tij e cila në të kaluarën kishte tentuar të mbyste veten disa herë, shkruan DailyMail, përcjell ORAinfo.

Ozhigova kishte qenë në shtëpinë e prindërve të saj kur kishte marrë në krahë të birin që po flinte dhe më pas kishte kërcyer nga një lartësi e konsiderueshme.

Policia ka treguar se trupat e dy personave kanë qenë shumë pranë njëri-tjetrit në momentin e rënies.Tani hetimet kanë filluar të thellohen edhe më për të nxjerrë në dritë detaje tjera rreth këtij rasti tragjik.