Ngjashmëritë mes “Trumpit britanik” dhe atij amerikan

Boris Johnson së fundmi është zgjedhur kryeministër i Britanisë së Madhe.

Menjëherë pasi ai ka marrë këtë post, njerëzit kanë nisur të shpërndajnë në internet ngjashmëritë mes tij dhe presidentit amerikan, Donald Trump. Madje ky i fundit e quajti Jonsonin “Trumpi britanik”.

Dhe, nuk mund të besoni – ata kanë shumë ngjashmëri që nga flokët deri tek mimika e fytyrës, transmeton Klan Kosova.

Fotografitë më poshtë e dëshmojnë këtë më së miri.