Ofertë fantastike nga Mitrovica: Vizito Prizrenin për 5 euro, Tiranën e Dajtin për 10 euro

Qytetarët e Mitrovicës nga kjo javë do të kenë mundësi që përmes agjencionit “Ariani” të vizitojnë Prizrenin e Tiranën me çmime shumë të volitshme.

Duke filluar nga kjo javë, për çdo të diel, qytetarët do të kenë mundësi që të vizitojnë Prizrenin me autobusët e kompanisë “Ariani” me çmim prej 5 euro, kurse Tiranën me çmim prej 10 euro personi.

Për detajet e nisjes dhe kthimit ju ftojmë të shikoni postimin e mëposhtëm të kompanisë “Ariani” ku do të njoftoheni për të gjitha detajet:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3700464609988500&id=111164678918529

Artikull i sponsorizuar