Pak para fillimit të seancës, ekipet mjekësore mbërrijnë në Kuvend

Ekipet mjekësore që do të kontrollojnë deputetët para hyrjes në seancë tani kanë arritur në Kuvend.

Në Kuvend ka arritur edhe kryetarja Vjosa Osmani, si dhe disa deputetë.

Ndryshe, sot do të shqyrtohen 9 pika ndër të tjera edhe disa marrëveshje ndërkombëtare të cilat duhet të marrin 2/3 e votave.