Pamje të dhimbshme: Përmbyten disa vende në Kroaci dhe Bosnje nga moti i ligë

Pas dy ditëve të erërave dhe shiut, Kroacia dhe Bosnja dhe Hercegovina janë përballur me probleme të mëdha përmbytjesh

Drama më e madhe zhvillohet në pjesët qendrore të Kroacisë dhe në veri të Bosnjës dhe Hercegovinës. Në afërsi të Karlovacit në Kroaci, një fshat i tërë është nën ujë, dhe në veri të BiH, disa vendbanime janë të prera plotësisht. Në zonën e Novi Grad në Republikën Srpska, lumenjtë u përmbytën dhe disa familje u përmbytën.

Më poshtë, AlbanienShow sjell pamje nga këto shtete ku janë përmbysur disa zona.