Partia turke dhe boshnjake kundër Skënderbeut dhe Adem Jasharit

Në Prizren është marrë një vendim për vendosjen e së Skënderbeut dhe Adem Jasharit.

Të gjitha partitë shqiptare nga pozita dhe opozita votuan pro vendosjes së shtatotres së Skënderbeut dhe Adem Jasharit, ndërsa partia boshnjake Vakat që është pjesë e pushtetit, partia tjetër boshnjake NDS dhe partia turke KDTP abstenuan.

Në këtë qytet do të vendosen shtatorja e Skënderbeut dhe e Adem Jasharit.